Wydanie nr 51 z 2023 r. (2023-12-15)

Warsztaty kulinarne z mistrzem Marcinem Sikorą

ESENCJA SMAKU

ESENCJA SMAKU
Wyborne dania mogą być podawane nie tylko na salonach czy na bankietach w ekskluzywnych restauracjach, ale także na stołach wiejskich. Taką zasadę wyznaje Marcin Sikora, szef Restauracji Esencja w Hotelu Artis w Zamościu.

I właśnie dlatego zdradzał tajniki swojej kuchni podczas warsztatów kulinarnych, jakie zorganizowano (30 listopada) w świetlicy wiejskiej w Wólce Wieprzeckiej (gm. Zamość).

her

 

To jedynie część artykułu. Kompletny artykuł przeczytasz w obecnym wydaniu Tygodnika Zamojskiego. Zapraszamy do punktów sprzedaży, lub do zakupu e-wydania (tylko 2.5 zł).


Komentarze

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej
Rozumiem